Hogyan működik

Az InTheLine krémet a megtisztított bőrre alkalmazza a derék, a csípő, a comb és a fenék területén. Javasoljuk, hogy a terméket tisztálkodás után vigye fel, alapos bőrradírozás után. Aktív természetes összetevői áthatolnak a bőr felső rétegén és felgyorsítják a zsírsejtek eltűnését.

Hogyan vigyük fel az Intheline krémet?

Az Intheline termékcsaládot a csípő, a derék, a combok és a fenék környékén alkalmazza. A legjobb eredmény elérése érdekében azt javasoljuk, hogy fürdést követően vigye fel termékünket a megtisztított bőrére. Az elhalt hámsejtektől megszabadult bőr könnyedén felszívja a krém aktív hatóanyagait, amik felgyorsítják a zsírsejtek eltűnését.

A termékeink megfelelő módon való használata és alkalmazása elengedhetetlen a látványos eredmény eléréséhez. Az Intheline krémet testének azon felületein alkalmazza, ahol meg szeretné előzni a további zsírsejtek lerakódását. Körkörös gyengéd mozdulatokkal masszírozza be a kívánt felületbe. Ahhoz, hogy a krém összetevői kifejthessék jótékony hatásukat fontos, hogy a masszírozás során finoman, alaposan átdörzsöljük a bőrt a kezünkkel.

Ez remek alkalom arra, hogy eltölts egy kis időt magaddal, és végre saját magadra koncentrálj. A körkörös mozdulatok serkentik a vérkeringést továbbá a felszívódó aktív hatóanyagok gondoskodnak a test méregtelenítéséről is.

Milyen gyakran ajánlott az Intheline krém használata?

Az optimális eredmény érdekében javasoljuk, hogy naponta kétszer, reggel és este vigyük fel a krémet a kívánt testrészekre. Nincs szükség a krém gyakoribb használatára, mivel az aktív formula gátolja a zsír lerakódását.

Amikor már elértük a kívánt eredményt, kétnaponta egyszer ajánlatos megismételni a krém alkalmazását (reggel vagy este) az eredmény megtartása érdekében.