GYIK

1. Mennyibe kerül az Inthelin krém?
Egy krém ára 9.999 Ft. Két krém ára 17.998 Ft (10% kedvezménnyel) és 3 krém ára (15% kedvezménnyel) 25.497 Ft.

2. Mennyibe kerül a szállítás?
A szállítás ingyenes.

3. Mennyit kell várnom a termékekre?
A szállítási idő Európában 3-5 nap.

4. Mit jelent a havi előfizetés?
A havi előfizetés a krém havi kiszállítását (30 napra) biztosítja, addig amíg Ön le nem mondja azt. PayPal-en történő befizetéssel fizethet elő. Az előfizetés 30 naponta megújul, automatikusan. Az előfizetés bármikor lemondható és díjmentes.

5. Milyen fizetési módokat fogadnak el?
PayPal, illetve minden bankkártyát, kiszállítás esetén.

6. Hol rendelhetem meg a krémet?
Megrendelheti a krémet a honlapunkon https://www.intheline-cosmetics.com/hu vagy privát üzeneten keresztül, a Facebook oldalunkon. Amennyiben Facebook-on keresztül rendel, kérjük, hogy adja meg a nevét, a címét és a telefonszámát (a kiszállításhoz szükséges).

7. Használhatom a krémet terhesség vagy szoptatás alatt?
Bár az Intheline 100%-ban természetes és bőrgyógyászatilag tesztelt, ellenben nem teszteltük terhes és szoptató nőkön, így inkább azt javasoljuk, hogy a használatát mellőzze ezen időszak alatt.

8. Van ingyenes termékminta?
Köszönjük, hogy érdeklődik a termékünk iránt. Sajnosn, jelenleg nem tudunk termékmintát küldeni. A krémet itt rendelheti meg: https://www.intheline-cosmetics.com/hu

9. Hogyan működik az Intheline krém?
Az Intheline karcsúsító krém 100%-ban természetes. A fő alkotóanyag a Glycyreric sav (édesgyökér kivonat) klinikailag bizonyítottan küzd a testzsírok ellen. A krém feszesítő hatással bír és csökkenti a narancsbőrt, illetve a zsírosodást, és csökkenti a centimétereket. A krém bőrgyógyászatilag tesztelt. Az eredmény 2-4 héten belül láthatóvá válik, de legalább 2 hónapig használja, a teljes siker érdekében.

10. Az Intheline tényleg működik?
Igen. Az Intheline klinikailag bizonyítottan jótékony hatású, ezt pedig több 10.000 elégedett vásárló is alátámasztja. 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk.

11. Az Intheline működik a narancsbőr ellen is?
Igen, a fő alkotóanyaga a Glycyreric sav (édesgyökér kivonat) klinikailag bizonyítottan küzd a felhalmozódott zsírréteg ellen, amely a narancsbőrt alkotja. A krémnek feszesítő hatása van és nagyon hatékony a narancsbőr ellen.

12. Az Intheline a férfiaknál is működik?
Igen, az Intheline a férfiaknál is legalább olyan hatékonyan működik, mint a nőknél. Nagyon sok elégedett férfi vásárlónk van.

13. Mikor válik láthatóvá az eredmény?
2-4 héten belül

14. Mennyi ideig használjam a krémet?
Az Intheline krémet addig használhatja, ameddig csak szeretné. Ha Ön most használja először, azt tanácsoljuk, hogy legalább 2 hónapig használja rendszeresen az optimális eredményekért.

15. Nem vagyok elégedett az eredménnyel. Visszaküldhetem a terméket és visszakapom a pénzt?
Sajnáljuk, hogy Ön nem elégedett a termékünkkel. A legjobb eredmény eléréséért kérjük, hogy legalább 2 hónapig használja a terméket, mindennap, kétszer. Amennyiben mégsem elégedett az eredménnyel, visszaküldheti a terméket (eredeti csomagolásban, akkor is, ha már kiürült) a következő címre: INTL d.o.o., Barjanska c. 5, 1000 Ljubljana, Slovenia. Kérjük írja meg, hogy Ön miért küldi vissza a terméket, illetve adja meg a nevét és a bankszámlaszámát, hogy vissza tudjuk utalni Önnek a pénzt.