Felhasználási feltételek

HASZNÁLATI  ÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
INTI D.O.O., Breg 23, 8000 Novo mesto, SLOVENIA, EU
HASZNÁLATI FELTÉTELEK AZ ONLINE RENDELÉSHEZ ÉS A WEBOLDAL HASZNÁLATÁHOZ

ALKALMAZHATÓSÁG

Az általános feltételek vonatkoznak a:

 1. a www.intheline-cosmetics.com webhelyen (a továbbiakban: “Weboldal”) elérhető termékek megrendelésére; és
 2. bármilyen információ használatára, dokumentumokra, képekre, videókra, szolgáltatásokra, zenére és/vagy a Weboldalon található bármilyen szolgáltatásra

Kérjük, figyelmesen olvassa el a felhasználási feltételeket és ellenőrizze, hogy megrendelésének részletei teljesek és pontosak-e a megrendelés elküldése előtt. Ha úgy gondolja, hogy hiba történt, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

RENDELÉSEK LEADÁSA A WEBOLDALON
A RENDELÉSRE VONATKOZÓ ALKALMASSÁG

Rendelés leadásához Ön:

 1. legalább 16 éves
 2. fogyasztó – nem viszonteladó

HOGYAN KELL RENDELÉST LEADNI?

Önnek szüksége van egy e-mail címre, hogy megrendelést adhasson le, és előfordulhat, hogy be kell állítania a böngészőjét, hogy elfogadja mind a (funkcionális) cookie-kat, mind a felugró ablakokat, hogy a weboldal összes funkciója elérhető legyen, beleértve a testreszabott tételeket, tételek hozzáadását a bevásárlókosárhoz és a megrendelés elküldéséhez.

A rendelés leadása egyszerűen zajlik a Weboldalon:

 1. Keresse meg a kívánt termékeket (és testreszabhatja, ha elérhető).
  2. Adja hozzá a termékeket a bevásárlókosárhoz.
  3. Folytassa a fizetéssel.
  4. Válassza ki a szállítási és számlázási beállításokat.
  5. Tekintse át a rendelését.
  6. Küldje el megrendelését.
  7. Online megrendelés-visszaigazolást fogunk küldeni Önnek.
  8. Ön megkapja az online visszaigazolást.

Amikor Ön megrendelést ad le, egy e-mailt küldünk Önnek, amely nyugtázza megrendelésének kézhezvételét. Ez nem jelenti azt, hogy elfogadtuk a rendelését. A megrendelés elfogadása a Termék szállítása során történik – egy e-mailt küldünk Önnek, amely megerősíti, hogy a Termékek kiszállításra kerülnek (“Megrendelés megerősítése”). Ezen a ponton létrejön az a szerződés, amely ezeket az általános feltételeket tartalmazza, és kötelező Önre és számunkra (a “Szerződés”). Javasoljuk, hogy nyomtassa ki vagy töltse le ezeket az általános feltételeket és a megrendelés visszaigazolását.

Amennyiben nem áll módunkban a terméket kézbesíteni, arról írásban tájékoztatjuk Önt.

RENDELKEZÉSRE VONATKOZÓ JOG, VALAMINT A SZERZŐDÉS MEGSZÜNTETÉSE

A Weboldal minden megrendelésének teljesítése a rendelkezésre állás függvénye. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a megrendelést megtagadjuk. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy a következő esetekben megszűntessük a szerződést, anélkül, hogy bármilyen kárért vagy egyéb költségért felelősök legyünk, a Szerződés értelmében vett összegeken kívül:

 • a termék nem áll rendelkezésre / nincs raktáron;
 • a számlázási adatai nem helytállóak vagy nem ellenőrizhetők;
 • ha a rendelését valamilyen okból elutasította a biztonsági rendszerünk, vagy ha szokatlan rendelést észlel mint például valótlan vagy hamis rendelés;
 • ha Ön 16 évnél fiatalabb;
 • ha Ön viszonteladó;
 • ha a Weboldalon feltüntett ár valótlan;
 • ha nem tudtuk kiszállítani a megadott címre a terméket;
 • Önhibáján kívül történt esemény (lsd. 10. pont lejebb); vagy
 • egyértelműen hibás elírás, árképzés vagy egyéb hiba esetén a weboldal információi miatt.

ÁR/FIZETÉS

1. FIZETÉSI MÓDSZEREK
Minden országhoz külön fizetési módot találhat a fizetésnél. Nem fogadunk el a feltüntetett fizetési módokon kívül más módszert. Kérjük, ne próbáljon másmilyen fizetési módszert ezeken kívül. Amennyiben Ön mégis másmilyen módot választ, nem vállalunk felelősséget a befizetés elvesztéséért vagy bármilyen más kárért, amely ebből ered.

FIZETÉS VÉGREHAJTÁSA
Ha Ön bankkártyával/hitelkártyával fizet, az összeget akkor vonjunk le az Ön számlájáról, ha  a rendelése elhagyta a raktárunkat.
Ha Ön banki átutalással fizet, a rendelését akkor teljesítjük, ha a befizetése jóváíródott nálunk. Ez pár napba is beletelhet. Amennyiben 12 naptári napon belül nem teljesül a fizetése, a rendelés leadása után, a rendelése automatikusan törlésre kerül.
Amennyiben Ön PayPal-en keresztül fizet, a fizetés beérkeztét követően teljesítjük a rendelését.
Néhány országban rendelkezésre áll a futárszolgálattal történő rendelés teljesítés, ez azt jelenti, hogy Ön közvetlenül a futárnak fizet, a csomag átvételekor.
A befizetések csak akkor lesznek végrehajtva, ha a feltüntett számlázási adatok megerősítésre kerülnek.
Minden termék(ek)et megtartunk, amíg a befizetés megérkezik az adott termékekért.

ÁRAK ÉS ÁRFOLYAMOK

A weboldalon megjelenő termékárak tartalmazzák az ÁFA-t. A szállítási költségek ingyenesek az összes megrendelésnél és minden országban.
Az árak euróban vannak feltüntetve, kivéve az Egyesült Királyságot, Horvátországot és Romániát, ahol az árakat a helyi pénznemben jegyzik. Ha a böngészés vagy a kijelentkezés során megváltoztatja a szállítási országot, akkor elképzelhető, hogy az árak más pénznemben lesznek feltüntetve. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási ország megváltoztatása befolyásolhatja az árat a pénzváltás vagy országspecifikus árképzés miatt.

A FIZETÉS VÉGÖSSZEGE

A végső kijelentkezési képernyőn megadott teljes ár tartalmazza az adó- és szállítási költségeket. Ezt az árat a megrendelés visszaigazolásában rögzítjük, amelyet javasolunk, hogy nyomtasson ki vagy töltse le későbbi hivatkozás céljából. Ha hitelkártyával fizet, a teljes rendelés összege less feltüntetve, a helyi pénznemben szereplő számlán.
Ha a helyi pénznem eltér a feltüntett pénznemtől, a bank a vásárlás napján érvényes árfolyamot fogja alkalmazni. Az Ön bankja eltérő árfolyamot is alkalmazhat, amely nem a mi irányításunk alatt áll.
Kérjük, csak a megrendelés visszaigazolásán megadott pontos összeget utalja át, és megrendelésenként fizessen, a Megrendelés visszaigazolásában található hivatkozási számot használva.

ÁR VÁLTOZÁSOK

A termékek árai a Weboldalon feltüntetettek. Az árak időről időre változhatnak, de a változtatások nem befolyásolják a Megrendelés megerősítésében visszaigazolt megrendeléseket.

KISZÁLLÍTÁS

 1. SZÁLLÍTÁS – HOL ÉS MIKOR

Termékeinket hétfőtől péntekig szállítjuk. Nem szállítunk bizonyos ünnepnapokon. Kérjük, olvassa el a weboldal Q&A részében a dátumokat és a rendelkezésre álló szállítási határidőket és módszereket. Csak a weboldal Q&A részében felsorolt országok valamelyikében rendelhetünk otthoni vagy irodai címre.

ELLENŐRZÉS A SZÁLLÍTÁSRÓL

Szállításkor kérjük, ellenőrizze a csomagolást. Ha úgy tűnik, hogy a termékek megsérültek, ne vegye át a szállítmányt.

SZÁLLÍTÁS KÖLTSÉGE

 1. INGYENES SZÁLLÍTÁS

Minden csomag szállítása a megadott országba ingyenes.

CSOMAGOK TÖRLÉSE

1. A SZÁLLÍTÁS ELŐZETES MEGSZÜNTETÉSE

Bármelyik megrendelést ingyenesen és indoklás nélkül lemondhat, a rendelést követő 2 órában, e-mail-en vagy telefonon keresztül.

Ha a megrendelés állapota “Függőben lévő” vagy “Teljesítés alatt”, akkor törölheti a megrendelését, ha kapcsolatba lép a call centerünkkel (lásd a weboldal Q & A részét). Ügyfélszolgálataink a rendelésünk törlését kérik raktárunkban. Ha ez sikerrel jár, Ön kap erről egy e-mail-t és a lemondás ingyenes. Ha a lemondás nem lehetséges, a termék(ek) elküldésre kerül, és az alábbiakban leírt eljárásnak megfelelően visszaküldhető.

VISSZATÉRÍTÉSI SZABÁLYOK A SZÁLLÍTÁS UTÁN – HIBÁK

Önnek jogában áll az Ön számára kiszállított termékeket visszaküldeni abban az esetben, ha azok hibásak vagy más módon nem felelnek meg a megrendelésnek, amikor megkapta őket. Ezt a hiba észlelését követő 2 hónapon belül teheti meg. Ez nem érinti a törvényes jogait. Abban az esetben, ha igénye indokolt, a vételárat és a szállítási költségeket is visszatérítjük. A visszaküldésre vonatkozó gyakorlati információkért lásd a Weboldal Q & A részében.

AZ ÖN VISSZAKÜLDÉSI JOGÁNAK GYAKORLÁSA

Ha bármilyen okból nem vagy elégedett a megrendelt termékekkel, akkor a termék kézhezvételétől számított 30 naptári napon belül visszaküldheti a szállított termékeket anélkül, hogy bármilyen magyarázatot kellene szolgáltatnia, feltéve, hogy:

 • Az eredeti csomagolásban küldi vissza a terméket, minden kiegészítővel együtt (beleértve az ajándékokat is), a rendelés átvevéséről szóló igazolással együtt,
 • Nem mosta ki vagy használta azt a terméket, amelyet vissza szeretne küldeni (a ruha vagy cipő felpróbálása megengedett, kivéve ha másképp nem jeleztük – de nem hordhatja őket hosszútávon).

A visszatérítésekről szóló bővebb információért olvassa el a 7.5 pontot alább. A visszaküldésre vonatkozó gyakorlati információkért lásd a Honlap Q & A részében. Ha tájékoztat minket arról, hogy termékét vissza kívánja küldeni, akkor minden a rendeléshez kapcsolódó befizetést megtérítünk Önnek, legkésőbb 14 napon belül a visszaküldésről történő értesítést követően.

TERMÉKCSERE

A termékcsere jelenleg nem lehetséges, de lehetősége van a termék (ek) visszaadására. Lásd a fenti 7.2. és 7.3. pontot. A pénzvisszafizetéssel kapcsolatos információkat lásd a 7.5. cikkben. Annak érdekében, hogy egy terméket más színben vagy méretben kapja meg, új rendelést kell leadnia a weboldalon.

VISSZATÉRÍTÉSI INFORMÁCIÓ

A visszatérítés az eredeti fizetési mód alapján történik. Ha banki átutalással fizetett, akkor ezt az információt az Ügyfélszolgálatnak kell megadnia, amikor kezdeményezi a visszaküldést, így a pénzt közvetlenül az Ön bankszámlaszámára tudjuk visszatéríteni.

Abban az esetben, ha az árut más okból küldi vissza, vagy az nem felel meg a megrendelésének, a szállítási díjat Önnek kell állnia. Lásd a részleteket a Q & A szakaszban.

A visszaküldésről és a visszaküldést érintő határidőkhöz kapcsolódó gyakorlati információkért lásd a Weboldal Q & A szakaszát is.

Ha Ön Domestic Maestro-val fizetett, és nem töltötte ki a “kibocsátási szám” vagy a “kezdő dátum” mezőt a fizetés során, akkor nem tudjuk feldolgozni a visszaküldési igényt és / vagy nem tudjuk Önnek visszatéríteni az összeget.

A HAVI ELŐFIZETÉSRE ALKALMAZANDÓ FELTÉTELEK

Az előfizetés a krém havi kiszállítását biztosítja, a korlátozott készlettől függetlenül, a lemondásig. Ön az első közül fog értesülni az Intheline termékekkel kapcsolatban. Feliratkozhat a PayPal rendszeren keresztüli fizetéssel, amely szintén a hitelkártyás fizetést biztosítja. Előfizetésének megújítása automatikusan, 30 naponként megtörténik. Az előfizetés bármikor és díjmentesen lemondható.

FELELŐSSÉG

 1. Ha az INTI nem tartja be ezeket az általános feltételeket, mi vagyunk a felelősek a veszteségért vagy a kárért, amely Önt éri a feltételek betartásának hiányából fakadóan. Veszteség vagy kár előrelátható, ha nyilvánvaló következménye a jogsértésnek, vagy ha azt a szerződésünk megkötésekor Ön és mi előre láttuk.RAJTUNK KÍVÜL ÁLLÓ ESEMÉNYEK
 2. Rajtunk kívül álló eseménynek számít minden olyan cselekmény vagy esemény, amely a mi ráhatásunkon kívül történik szorosan és kevésbé beleértve: korlátozások, sztrájkok, kizárások vagy más harmadik felek által végzett cselekvések, polgári zűrzavar, lázadás, invázió, terrorista támadás vagy terrorista támadás fenyegetése , háború (függetlenül attól, hogy bejelentették-e vagy sem), vagy háborúra való felkészülés, tűz, robbanás, vihar, árvíz, földrengés, süllyedés, járvány vagy más természeti katasztrófa vagy nyilvános vagy magán távközlési hálózatok meghibásodása.
 3. Ha rajtunk kívül álló esemény történik, amely az általános feltételek mellett teljesíti kötelezettségeink teljesítését:
  o Mielőbb értesítjük Önt, amint az lehetséges; és

o Az általános feltételek mellett fennálló kötelezettségeinket felfüggesztjük, és a kötelezettségeink teljesítésének időtartama meghosszabbodik a Rajtunk kívül álló esemény időtartamára. Ha a rajtunk kívül álló esemény befolyásolja a termékünk kiszállítását, új szállítási határidőt egyeztetünk Önnel, miután a rajtunk kívül álló esemény véget ért.
3. Önnek jogában áll felmondani a szerződést, ha a rajtunk kívül álló esemény befolyásolja a termék szállítását. Kérjük, tekintse meg az erről szóló bejegyzést  7. bejegyzésben. Csak akkor mondjuk fel a szerződést, ha a Rajtunk kívül történő esemény 20 hétnél hosszabb ideig tart a 2. pontban található lemondási jogainkkal összhangban.
4. A Weboldal és információi, szövegei, dokumentumai, grafikái, filmjei, zenéje és / vagy egyéb szolgáltatásai tartalmazhatnak hibákat, vagy egyébként hibásak vagy hiányosak lehetnek. Nem vállalunk felelősséget a Weboldal használatából (vagy használatának hiányából) származó károkért, beleértve a vírusok által okozott károkat vagy egyéb technikailag káros tartalmakat, amelyek megfertőzik a számítógépes berendezéseket, számítógépes programokat, a fizetés biztonsága nem garantálható teljesen. Nem vállalunk felelősséget az elektronikus kommunikáció használatából eredő károkért.

Abban az esetben, ha termékeink vásárlásával kapcsolatos tevékenységünk eredményeként kárt szenvedtünk a Weblapon keresztül, felelősségünk a következőkre korlátozódik:

a) az INTI termékek vagy egyéb anyagok károsodása;
b) ésszerű és kimutatható költségek, amelyekkel kapcsolatban felmerült az a) pont szerinti kár oka és összege;
c) ésszerű és kimutatható költségek az Ön által az a) pont szerinti károk megelőzésére vagy csökkentésére.

A fenti károk maximális megtérítése (adott esetben) az érintett termékek vételárát jelenti.

Nem vállalunk felelősséget a harmadik fél által okozott károkért, amelyek bármelyik termékünk használatából erednek. Nem vállalunk felelősséget az Ön által felmerült károkért, bármely termékünk helytelen használata miatt.

Ezen általános feltételekben semmi sem zárja ki vagy korlátozza felelősségünket a mi gondatlanságunkból vagy csalásunkból vagy téves bejelentésünkből fakadó halál vagy személyi sérülés miatt, vagy bármilyen más felelősség, amelyet a szlovén törvény nem zárhat ki vagy korlátozhat.

A törvény által megengedett mértékben kizárunk minden olyan feltételt, jótállást, képviseletet vagy egyéb feltételt, amely a Weboldalra vagy annak bármely tartalmára vonatkozik, akár közvetetten vagy közvetlenül.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldalt csak a hazai és a magán használatra ajánljuk. Ön vállalja, hogy nem használja a weboldalt semmilyen kereskedelmi vagy üzleti célra, és semmilyen felelősséget nem vállalunk a nyereség, üzleti veszteség, üzleti közbeavatkozás vagy üzleti lehetőség elvesztéséért.

SZELLEMI TULAJDONJOGOK

 1. Az INTI birtokolja az összes szellemi tulajdonjogot a Weblapon és a rajta közzétett anyagban. Ezeket a műveket szerzői jogi törvények védik szerte a világon. Minden ilyen jog fenntartva.
 2. Egy példányt kinyomtathat, és letöltheti a Weboldal bármelyik oldalát kizárólag ahhoz, ez szükséges ahhoz, hogy megrendelést adjon le, vagy a Webhelyet vásárláshoz használja.
 3. A nyomtatott vagy letöltött anyagok papírját vagy digitális másolatait semmilyen formában nem szabad módosítani, és semmilyen illusztrációt, fényképet, videót vagy audió szekvenciát, sem más grafikát nem szabad használni a kísérő szövegektől elkülönítve.
  4. Az INTI a weboldal tartalmának tulajdonosaként mindig el kell ismerni.
 4. A Weboldal tartalmának semmilyen részét nem szabad kereskedelmi célból felhasználni, anélkül, hogy az INTI-től engedélyt szerezne.
 5. Ha kinyomatatja, másolja vagy letölti a Weboldal bármely részét az általános feltételek megsértésével, a Weboldal használatának jogát a tulajdonos azonnal megszünteti, és lehetőség szerint vissza kell adnia vagy meg kell semmisítenie az Ön által készített anyagokat.

FELHASZNÁLÓ ÁLTAL LÉTREHOZOTT TARTALOM

Ha olyan ötleteket, megjegyzéseket, kérdéseket, adatokat, grafikákat, véleményeket, terveket, testreszabásokat, azonosító adatokat (beleértve a termék testreszabásait az INTI-azonosító kontextusában) vagy egyéb információkat (beleértve a hirdetőtáblákon, csevegőszobákon vagy egyéb fórumokon) (a továbbiakban: “Felhasználó által létrehozott tartalom”), a weboldalon, vagy ha az ilyen felhasználói tartalmat a weboldalon keresztül továbbítja az INTI-nek, a szellemi tulajdonjogok és a Felhasználó által generált tartalom egyéb jogait automatikusan átruházzák az INTI-re. Amennyiben az átruházás nem érvényes, akkor Ön az INTI-nek megadja a Felhasználó által generált tartalomnak az INTI-hez történő benyújtását, világszerte, nem kizárólagos, teljesen fizetett, örökös, jogdíjmentes használati engedélyt, beleértve, de nem kizárólagosan a másolás, módosítás, nyilvánosan megjelenítés, terjesztés és licencbe adási jogát, (mindent vagy azok egy részét) a Felhasználó által létrehozott tartalom bármilyen célra történő felhasználását, amint azt célszerűnek tartjuk, beleértve, de nem kizárólagosan a termékek és szolgáltatások fejlesztésére, gyártására és forgalmazására kiterjesztve, és a Weboldal vagy más termékek vagy szolgáltatások módosítására vagy fejlesztésére kiterjesztve.

A Felhasználó által létrehozott tartalom nem minősül bizalmasnak, és jogunkban áll a Felhasználó által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználására vagy nyilvánosságra hozására, felelősségvállalás vagy értesítés nélkül. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy semmilyen követelést nem igényel az INTI vagy bármely más fél részéről, ha az Ön által létrehozott, kiküldött vagy elküldött bármelyik Felhasználó által létrehozott tartalmat az INTI vagy egy másik fél a fenti értelemben használhatja.

Ön garantálja, hogy a Felhasználó által létrehozott tartalom vagy más, a weboldalra küldött információ nem tartalmaz olyan tartalmat, amely sértő, pornográf, rágalmazó, istenkáromló vagy jogellenes, és nem sérti vagy sértheti a harmadik személyt vagy bármely alkalmazandó törvényt. Ön garantálja, hogy az összes, számunkra benyújtott anyag eredeti, és nem másolható át teljes egészében vagy részben harmadik féltől. Kérem, ne küldjön semmit, ami bizalmasan kezelendő. Ne töltsön fel kereskedelmi tartalmat a Weboldalon, vagy ne használja a Weboldalt arra, hogy felkéri másokat, hogy csatlakozzanak bármely más kereskedelmi online szolgáltatáshoz vagy más szervezethez. Előfordulhat, hogy regisztrálnia kell és / vagy bele kell egyeznie a további felhasználási feltételekbe, mielőtt a Felhasználó által generált tartalom közzétételére vagy más módon terjeszthetővé válna a weboldalra.

Ön elfogadja, hogy az INTI nem köteles a Felhasználó által generált tartalom felülvizsgálatára, hogy az INTI semmilyen módon nem felelős a Felhasználó által létrehozott tartalomért, hogy az INTI nem garantálja a felhasználó által generált tartalom pontosságát, integritását vagy minőségét és hogy az INTI nem tudja biztosítani, hogy a weboldalon ne jelenjenek meg a káros, pontatlan, megtévesztő, sértő, fenyegető, rágalmazó, jogellenes vagy más módon kifogásolható felhasználói tartalmak.

Ön tudomásul veszi, hogy azzal, hogy Ön és mások képesek hozzáférni a Felhasználó által generált tartalmakhoz a Weboldalon való megtekintéshez és megtekintéséhez, az INTI csupán passzív közvetítőként jár el az ilyen terjesztés során, és nem vállal semmilyen kötelezettséget vagy felelősséget semmilyen Felhasználó által generált tartalomhoz vagy felhasználóhoz a Weboldalon. A fentiek általánosságának korlátozása nélkül Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy a Felhasználó által létrehozott tartalomban kifejezett vagy bekerült információk, anyagok és vélemények nem az INTI-hez vagy annak más részeihez tartozó tartalmak.

A fentiektől függetlenül Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy az INTI teljes joggal rendelkezik, annak tekintetében, hogy a felhasználó által létrehozott tartalmat a saját weboldalán közzétett tartalmakkal együtt figyelemmel kísérje. Ezenkívül az INTI fenntartja magának a jogot, hogy ok nélkül módosítsa, megtagadja az ilyen Felhasználó által létrehozott tartalom közzétételét vagy eltávolítását, és az ilyen Felhasználó által létrehozott tartalom közzétételét és az azok továbbítására vonatkozó körülményeket harmadik fél számára elérhetővé tegye.

Ön elfogadja, hogy semmilyen kötelezettséget nem vállalunk Felhasználó által létrehozott tartalmak használatára vagy azok megválaszolására. Ön elfogadja, hogy írásban értesíti az INTI-t a weboldalon megjelenő minden kifogásolható tartalomról. Az INTI erőfeszítéseket tesz arra vonatkozóan, hogy kivizsgálja azokat az állításokat, amelyek bármely Felhasználó által létrehozott tartalomban sérti ezeket az Általános feltételeket, de (a) nem vállal garanciát arra, hogy módosítja, eltávolítja vagy továbbra is engedélyezi a felhasználó által létrehozott tartalom megjelenítését az ilyen állításoktól függően, és (b) semmilyen felelősséget nem vállal a Felhasználó által generált tartalom megjelenítéséhez, eltávolításához vagy továbbításához.

A weboldal tartalmának bárminemű felhasználása, beleértve és korlátozás nélkül, a felhasználó által létrehozott tartalmakat, saját felelősségére történik. A fentiek általánosságának korlátozása nélkül Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy az INTI nem felelős semmilyen Felhasználó által generált tartalomért, amely orvosi tanácsokat vagy tanácsokat ad a fitness edzéshez, egészséges életmódhoz vagy étkezéshez. Mindig kérdezze meg kezelőorvosát vagy más képzett egészségügyi szakembert az orvosi vagy fizikai edzőprogrammal kapcsolatos témáról.

ALKALMAZANDÓ JOG

Ezeket az általános feltételeket és az ezen általános feltételekkel kapcsolatban felmerülő vitákat, ideértve annak érvényességét, illetve a Weboldal(ak) használatát vagy a Weboldalon történő vásárlások használatát a szlovén törvények szabályozzák.

A HONLAP NYILVÁNOSSÁGA

Nem garantáljuk, hogy a weboldal vagy annak tartalma mindig rendelkezésre áll, megszakítás nélkül. A weboldal elérése ideiglenesen megengedett. Felmondás nélkül felfüggeszthetjük, visszavonhatjuk, megszüntethetjük vagy megváltoztathatjuk a Weboldal részét vagy egészét. Nem vállalunk felelősséget, ha bármely okból a Weboldal bármikor vagy bármely időszakban nem érhető el.

AZ ÖN FIÓKJA ÉS JELSZAVA

Ha úgy dönt, hogy regisztrál a weboldalon, akkor a fiókja felhasználónevét és jelszavát bizalmasan kell kezelnie, és ezt harmadik félnek nem szabad közzétenni.

Jogunk van bármikor letiltani bármilyen felhasználói azonosítókódot vagy jelszót, függetlenül attól, hogy Ön által választott vagy általunk kiosztott-e, ha ésszerű véleményünk szerint nem tartotta be a jelen használati feltételek bármelyikét.

Ha Ön tudja vagy gyanítja, hogy van bárki, aki ismeri a felhasználó azonosító kódját vagy jelszavát, haladéktalanul értesítenie kell az Ügyfélszolgálatunkat, az INTI-en.

LINKELT OLDALAK

A weboldal linkeket biztosít a külső internetes oldalakhoz. Nem vállalunk felelősséget azokért az internetes oldalak használatáért vagy azok tartalmáért, amelyek ehhez a webhelyhez kapcsolódnak, vagy amelyekhez kapcsolódnak.

AZ ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA

Ezeket az általános feltételeket időről időre módosíthatjuk. Minden alkalommal, Ön terméket rendel tőlünk, az az abban az időben hatályos általános feltételek vonatkoznak az Ön és mi között létrejött szerződésre.

Amikor ezeket az általános feltételeket felülvizsgáljuk, tájékoztatni fogjuk Önt, arról, hogy az általános feltételek megváltoztak, az aktuálisan hatályos dátumot az oldal tetején fogja találni.

EGYÉB FONTOS FELTÉTELEK

A szolgáltató kötelező érvényűnek tekint magára nézve a személyes adatok védelmére vonatkozó GDPR – magyarul: általános adatvédelmi rendelet – előírásait. A szolgáltató a felhasználó/vásárló által megadott személyes adatokat kizárólag a rendelés teljesítéséhez, marketing tartalmak, tájékoztató hírlevelek, ajánlatok és számlák küldéséhez, valamint egyéb szükséges kommunikációs tevékenységekhez használja fel.

A felhasználó adatait a szolgáltató semmilyen körülmények között nem adja át illetéktelen személynek. A weboldal rendelkezik a biztonsági előírásoknak megfelelő tanúsítványokkal, így a szolgáltató garantálja a biztonságos adatátvitelt. A felhasználó a(z) intl@intheline-cosmetics.com E-mail címre történő E-mail küldésével kérheti a szolgáltató által tárolt személyes adatokba történő betekintést, az adatok módosítását, az adathasználat korlátozását, az adatok törlését vagy továbbítását. A felhasználó az illetékes felügyeleti szervnél tehet panaszt, amennyiben úgy ítéli meg, hogy a szolgáltató a személyes adatait nem az általános adatvédelmi rendeletnek megfelelően kezelte.

Szerződésünk alapján átruházhatjuk jogaikat és kötelezettségeinket egy másik szervezetre, de ez nem érinti az Ön általános jogait és kötelezettségeit.

Csak akkor lehetséges az általános jogokat és kötelezettségeket átruházni egy másik személyre, ha arról írásban megállapodásra kerül sor.

Ezen általános feltételek mindegyike külön-külön működik. Ha bármelyik bíróság vagy illetékes hatóság úgy dönt, hogy valamelyik része jogellenes vagy végrehajthatatlan, akkor a fennmaradó bekezdések teljes érvényűek maradnak.

Ha nem ragaszkodunk ahhoz, hogy az általános feltételek mellett teljesítsük az Ön kötelezettségeit, vagy ha nem érvényesítjük az Önnel szembeni jogainkat, az nem jelenti azt, hogy nem kell teljesíteni ezeket a kötelezettségeket. Ha lemondunk az alapértelmezésről, akkor csak írásban tesszük ezt meg, és ez nem jelenti azt, hogy automatikusan lemondunk a későbbi késedelemről.

A megállapodásról nem születik másodpéldány.