Egyedi formula

Az Intheline krémet a padovai egyetem tudósai által végzett tudományos kutatás alapján fejlesztették ki. Gyógyszerészek és sebészek kapcsolódtak be a kutatásba, dietetikusok és étkezési szakértők is hozzájárultak a termék elkészítéséhez. Több mint egy hónapos vizsgálatot követően kiderült, hogy a combok körüli zsírlerakódások jelentősen csökkentek azoknál a felhasználóknál, akik naponta alkalmazták a krémet (glicirretinsav tartalom 2,5%-os), és a kutatási eredményekben azt is írták „A combban a felületi zsírréteg vastagságának jelentős csökkenését állapították meg azoknál a betegeknél, akik a glükrrhetinsavat tartalmazó krémet használták, a másik kezeletlen combbal szemben, valamint a placebo krémet alkalmazó személyek eredményeivel szemben is.”

A krém kifejlesztésénél INTL cégünk figyelembe vette a padovai egyetem tudósai által használt alapvető és legfontosabb összetevőket. Szigorúan alkalmaztuk az arányokat, és pontosan 2,5% glicirretinsavat adtunk a krémhez (édesgyökér), amely az egyetem által szolgáltatott bizonyítékok alapján a bőr alatti zsírt égeti. Ezzel egyidejűleg a gyógyszerészünkkel együtt más összetevőket is hozzáadtunk a krémhez (így a bőr fényesebbé, feszesebbé és illatosabbá vált).

És az eredmény… A kutatásban résztvevő női felhasználók csak nagyon kis mennyiségben használták a krémet naponta egyszer. Javasoljuk, hogy az Intheline krémet naponta kétszer használják úgy, hogy azt azon testrészekre alkalmazzuk, ahol túlzott zsírlerakódást szeretnénk megszüntetni. Egy 100 ml-es tubus egy hónapos napi használatra elegendő, és ez idő alatt a krém elkezd látványos eredményeket produkálni.

Javasoljuk, hogy az Intheline krémet rendszeresen használják a legjobb eredmény érdekében.

Az InTheLine krém összetevői

Édesgyökér

Az édesgyökér olyan növény, amely a mediterrán éghajlaton növekszik. Aktívan csökkenti a zsírpárnák összetételét, így segít a bőr alatti zsír elvesztésében. Az édesgyökér egy fontos összetevő, amely az Intheline karcsúsító krémen át a bőr alatti szövetbe kerül, és befolyásolja a bőr alatti zsírsejtek szintjét, valamint hatékonyan csökkenti a nem kívánt zsírt.

Illatos rózsásvarjúháj

A Rhodiola egy virág, amely a világ legtávolabbi részeiben növekszik, magasan a hegyekben. Számos terápiás hatással bír, és hatékonyan segít a bőr alatti zsír égetésében is, mivel csökkenti a kortizol hormon szintjét, amely a derék, csípő, comb és a fenék alatti zsírsejteket lerakódásáért felelős. Ez az Intheline krém két kulcsfontosságú összetevője.

Citrusfélék

A citruskivonatok antioxidánsokként segítenek a szervezet vérének mikrocirkulációjának javításában, ezáltal a bőr erősebb és simább lesz. A citrusok stimulálják a keratin és a fehérjék növekedését a bőrszövetekben, a feszes bőr érdekében, és az Intheline krémet alkalmazva az anti-cellulit hatások is látványosak.

Napraforgó és ciprusolaj

A napraforgóolaj megakadályozza a bőr természetes nedvességének párolgását, természetes hidratáló hatással bír, tisztítja a bőrt és csökkenti a szárazságból eredő feszülő érzést. Az eredmény a bőr rugalmasságának növelése. Az Intheline krém gazdag lecitinben, A, D és E vitaminokban, valamint telítetlen zsírban. A ciprusolaj csökkenti a száraz bőr érzését, hogy és kellemes aromás tulajdonságokkal rendelkezik.